tiistai 28. huhtikuuta 2009

Kankaiden tilannetta ym



Kankaista on nyt limevalkeata enään yhteen hattuun eikä kovin isoon. Eli n 50cm pään ympärykseen taitaa riittää..enää mutta tuon voin mitata tarkkaan

Kukkakankaita on molempia reilusti sinistä sekä tuota aniliini monikukikasta. Limeoliiivia on reilusti ainakin viiteen hattuun riittääpi. Sinistä valkopalloista löytyy,valkoista (hellokittyhattuihin)Punaista valkopalloista löytyy ja puna-harmaa-valkearaitaa. Vihreää löytyy myös..Aniliini-vpuna-violettia saattaa olla yhden hatun verran. Violettiraitaa on vähän vielä jäljellä. Siniraidallista (merensiniset sävyt kangas alempana kuvassa) on kans vähän jäljellä.

Kuvat on alemmissa viesteissä.

Tässä kuvia sit viimeaikojen tuotoksista:



Raidallinen kangas on gollegea. Housut on 80cm mut tosi reilut eli Onnille vielä vähän isot. Kypärähattua en ole päässy vielä kokeilemaan. Tarkoitus on ommellanoita kypäriäkin kivoissa retroväreissä kun vaa löytäs kivoja gollegekankaita jostain...Velour houkuttas kans kovin ja taidankin käydä rahatilanteen salliessa eurokankaasta hakemassa velouria housuiksi..

Kamerasta löytyi tälläinen kuva tunikasta jonka toteutin aikoja sit jo. Kangas on kirppis löytö,pöytäliina ja siitä tuli koulutytölle tunika. Napit korunapista ja olivat kaliimmat kuin kangas..

Ei kommentteja: